Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen etkinlikler kapsamında 11 Ocak Perşembe günü saat 13:30’da ANS Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bulunan Sabri Bektöre Konferans Salonu‘nda  “İş Hayatında Kadınlar ve İlham Veren Başarı Hikayeleri” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Letife Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte AFİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Samiye Hancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Ayşe Kocaçay sunumları ile öğrencilerle buluştu. İş hayatında kadın olmak ve kadın girişimcilerin karşılaştıkları zorluklar gibi konulara da değinilen söyleşi kapsamında konuşmacılar kendi girişimcilik yolculuklarını ve başarı hikayelerini paylaştılar.

Katılımcılar tarafından ilgiyle dinlenen söyleşi, soru-cevap kısmının ardından konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

11 Ocak 2024, Perşembe 34 kez görüntülendi