15 Şubat 2024 tarihinde başlayan ve dört hafta süren “Aile Akademisi” projesi pilot uygulaması 7 Mart 2024 tarihinde tamamlandı.

Afyonkarahisar Valiliği, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri ve Göktuğ Aile Danışma Merkezi’nin katkılarıyla planlanan uygulama, Çay ilçesinde bulunan Kadın Kültür Evi‘nde gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında Atatürk Ortaokulu‘nda eğitim alan on öğrenci ve velilerine dört haftalık süreçte “Ailenin Önemi”, “Ailede İletişim”, “Ailede Beş Sevgi Dili”  gibi konularda çeşitli eğitimler verildi.

Son oturum, Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Merkez Müdürü Doç. Dr Letife Özdemir, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mürşide Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Gözde Aykut, Kadın Kültür Evleri Koordinatörü İlknur Yüksel Dönmez, Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Özkan, Göktuğ Aile Danışma Merkezi’nden Psikolog Beyza Özçelik ile Çocuk Gelişim Uzmanı Süeda Yörük’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Letife Özdemir’in genel değerlendirmelerinin ardından katılım belgeleri takdim edildi. Ardından, Valilik tarafından katılımcılara hediye takdimi gerçekleştirilerek program sona erdi.

 

       

07 Mart 2024, Perşembe 29 kez görüntülendi