Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi Sn. Doç. Dr. Şenay Eray Sarıtaş’ın katılımıyla “İş Yaşamında Kadın ve Cam Tavan Sendromu” başlıklı konferans 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, Kadın ve Aile Araştırmaları Uyg. ve Arş. Merkezi Müdürü Doç. Dr. Letife Özdemir, Ticaret Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Mahmut Yayla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdür Yardımcısı Ayşe Akşit, Afyonkarahisar ŞÖNİM Müdürü Elif Kılıç, KADEM Afyonkarahisar temsilcisi Huriye Akçay, üniversitemizin değerli akademisyenleri, idari personeli ve öğrencileri katıldı.

Merkez müdürü Doç. Dr. Letife Özdemir’in açılış konuşması ile başlayan konferans, Doç. Dr. Şenay Eray Sarıtaş’ın sunumu ile devam etti. Sarıtaş sunumunda iş yaşamında cam tavan sendromunu tanımlayarak özellikle kadınların iş yaşamında yükselmesinin önüne geçen görünmez engellere değindi.

 

 

18 Nisan 2024, Perşembe 7 kez görüntülendi