23 Mayıs 2024 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ile Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde  “Aşk Her Şeyi Affeder mi? Medya Anlatılarından Örneklerle Flört Şiddeti” başlıklı konferans düzenlendi.

Moderatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Kula Demir’in yaptığı konferansta Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Aysun Yüksel konuşmacı olarak yer aldı.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Letife Özdemir, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mürşide Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Hale Fulya Kaya ile birlikte öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansın içeriğiyle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

26 Mayıs 2024, Pazar 27 kez görüntülendi